20090823

"Sötaste lilla Herman Kraken, håller Far och Mor om natten vaken".

Vi har ju tidigare berömt Dig för dina nattliga vanor med att sova sött i åtta långa timmar, men här sitter nu en gäspandes Pappa och tänker tillbaka på en vakande natt.

Turligt nog så kunde Pappa och Mamman lösa natten med skiftgång, men lika fullt så känns det direkt av när man inte fått alla sina önskade sovtimmar. Ingen fara dock Hjärtat, Du kan väl inte hjälpa att Du är väldigt socialt lagd och hellre föredrar en natt i familjens sällskap än ensam sovandes i din lilla säng?

Alldeles utmärkt, Grynet, vi kan inte få nog av ditt sällskap heller, men vi kan väl försöka ses så mycket det går under dagtid? Det passar lite bättre med övrigt livet om vi skulle kunna enas om det, okej?

Igår så trillade den lilla stumpen av navelsträng av, så nu kan vi väl säga att Du tagit ett ytterligare steg mot att bli en egen individ. Inte för att Du använt navelsträngen sen Du lämnade Mammas trygga mage, (och Pappa hade fräckheten att klippa av den), utan mer symboliskt då.

Vi vet ju att Du fortfarande är lätt beroende av oss att hjälpa Dig ett bra tag till... Å det tackar vi för, för vi kan inte tänka oss att vi inte skulle få vara med Dig varje dag heller.

Nu har Du också fått träffa stora delar av personerna i vår närhet, och jag hoppas att Du tycker om dem lika mycket som de tycker om Dig, Hjärtat! För tro mig, Gullet, de kommer tillbaka för Du är ju så underbar att man omöjligt klarar sig utan att få vara nära Dig något längre tag.

Dock vet jag inte om Du ska förvänta Dig med att vid varje besök bli överöst med presenter, som Du hitills blivit. En massa fina grejer har Du fått, å det är vi såklart väldigt glada och tacksamma för! Tack alla!

Denna kommande veckan ska vi skriva ett kapitel i boken "Herman på äventyr i stora vida världen", och det innebär också att Du kommer få träffa Moster och Kusinen C! Det kommer bli spännande och roligt för alla parter, vi längtar så!

Eftersom Moster har rapporterat att Kusinen C gillade filmsnutten vi klistrade in i förra inlägget, så är det väl inte mer än rätt att vi även denna gång trixar fram några rörliga bilder.

Men Älsklingen, Du är ändå tusenfaldigt mycket sötare LIVE! ;)

Puss och Kram, mitt nattpigga barn



2 kommentarer:

mamman sa...

Lika fint skrivet som alltid... underbara pappa!Värdens finaste lilla kille har vi!

Husfrun på landet sa...

Moster och kusinen längtar massor efter er :) Och vi vinkar så mycket vi kan till Herman, Hej hej :) Han ser nyfiken ut på omvärlden. Kram kram