20090901

"Herman, Herman, söt och bäst, bröllopsfestens yngsta gäst"

Med anledning av att Moster&Daniel skulle gifta sig, var vi (Du, jag & Mamma) inbjudna till Leksand för att vara med. Självklart ville vi det, enda kruxet var bara hur man skulle ta sig dit. Flyga med en så pass nykläckt Gulleunge så tidigt som endast två veckor gammal är inte att rekommendera, så det uteslöts omgående. Tåg hade väl fungerat, men det blev ändå så att vi beslutade oss för att köra bil. Tur att vi just har införskaffat en rätt så ny bil då!

Vi gav oss av tidigt på fredagsmorgonen och nedresan gick ofantligt bra, tack vare ditt fina humör och goda tålamod, Hjärtat. Vi stannade bara tre gånger för att Du behövde äta, (vilket vi också passade på att göra), innan vi anlände till vårt trevliga boende i Leksand. Totalt spåenderade vi närmare 11 timmar på Sveriges vägar den dagen, Älsklingen. Fredagskällen spenderade vi med en trevlig middag med Moster&Daniel och Mormor&Tommy. Moster fick första tjing på att få hålla Dig, Hjärtat, eftersom det var första gången ni två träffades, men jag både hoppas och tror att det kommer bli mer av den varan framöver...

Lördagen var den STORA dagen, men vi gäster hade några timmar över på förmiddagen innan det var dags för vigsel och efterföljande fest. Vi passade på att "göra Leksand", vilket inte tog så länge, Gullet. En riktigt god och trevlig fika med Mormor&Tommy hann vi också med. Väl i kyrkan så skötte ni barn, (Du, kusin C och "bonuskusinen" H) er alldeles utmärkt! Alla var på sitt bästa humör och lät fokus ligga på Moster&Daniel. Bröllopet var jättevackert och din Mamma grät floder. (Bara för att det var så vackert alltså.) Sen var det efterföljande fest hos Daniels mamma med tillhörande man, Bolle. Å vet Du, Hjärtat, de hade t.o.m. köpt en liten present åt DIG! Hur snällt var inte det? Festen var jättetrevlig, maten god och sällskapet fantastiskt! Du tillbringade stora delar av kvällen i absolut närhet till Mamma tack vare bärsjalen. Kusin C var verkligen på spång hela kvällen, och nedanför finns en liten filmsnutt på honom när han fick kika lite på ditt vibrerande gossedjur från vagnen:



Dessutom så vann vi (Du, jag & Mamma) den oerhört prestigefyllda tipsrundan gällande hur mycket man visste om brudparet, å resultatet kan bara sammanfattas med att vi visste allt! :) Vid midnatt så tackade vi för oss och återvände till vårt hotell för en god natts sömn inför den kommande hemresan följande dag. Så på söndagen, direkt efter avslutad frukost, lastade vi in pick och pack i den mörkgråa Raketen, och begav oss norrut. Hemresan blev inte lika angenäm, då Du, (med all rätt), var uppriktigt less på att sitta i ditt babyskydd. Att vara i famnen var det som du ville, och i möjligaste mån, försökte vi vara Dig till lags, om vi ändå ville försöka ta oss hem så snabbt som möjligt. Hemresan tog totalt närmare 14 timmar och vi var alla tre väldigt trötta när vi äntligen var hemma i vår lilla lägenhet igen. Totalt avverkade vi ca 180 mils bilresande genom Sverige på alltför kort tid, men såklart var det ändå värt det! Å Du var så tapper och duktig, min sötaste lille Herman, tack för det. Nedan några bilder från äventyret.

Puss och kram, mitt upptäcksresande barn.




2 kommentarer:

Husfrun på landet sa...

Åh vi är så glada att ni orkade komma på bröllopet!! Verkligen en riktig resa, låååång, ni gjorde! Alla sa att ni var galna, men vi vet att ni är så lite smått tokiga, haha. Men det hade inte varit en så perfekt dag om ni inte hade varit med. Så tack igen för att ni kom! Kraaaaaam
(Och vilka härliga bilder plus videosnutten, hihi)

Mamma sa...

Ser fram emot många fler resor framöver...och längre =) Älskar er, min underbara familj.