20100325

"Gratulationer från vår prins, till den bästa Mamman som finns"

(Många kommer att tro att den inaktivitet som präglat denna blogg den senaste tiden är relaterad till min hårda arbetsbelastning som fullblodsakademiker, men de facto är det Underverket Herman som ombett mig att hålla mig borta härifrån, för att när hans synpunkter framförs i detta inlägg så ska det uppmärksammas ordentligt och inte enbart försvinna som ett i mängden. Herman har under många gånger när hans kära Mor varit utflugen, dikterat vad detta inlägg ska handla om, så nedan följer Hermans egna ord).

"Mamma,

Grattis på din födelsedag! 

Personligen vet jag inte mycket om hur det är att fylla år, men jag väntar med spänning på att notera vad som händer idag så jag vet vad jag kan förvänta mig när det blir min tur. Pappa har snackat om presenter, sång och något som hette "tårta", men jag vet inte riktigt vad jag ska tro... Det var visst något man äter. Blir såklart överlycklig att få vetskap om att det finns NÅGOT utöver "mild havregröt" och "katrinplommonpuré".   Äntligen!

På presentspåret har det varit oerhört frustrerande att försöka få Pappa att förstå vad jag tycker att Du ska få. Dessutom tycker jag också att vi har allt man kan tänkas behöva redan, jag menar vi har ju t.ex. mobiltelefoner, fjärrkontroller, Nelson, ett skåp fullt med kläder och en returkartongssamling. Alltså oändligt med saker att leka med.
Pappa har dock hela tiden framhållit att det jag anser vara det roligaste som finns, inte nödvändigtvis behöver vara det Du önskar mest av allt på din födelsedag. Låter onekligen underligt för Du verkar ju vara en förnuftig människa Mamma...

Sång är lätt att relatera till i allafall.. Texten till "sången till frihet" som Du sjunger för mig ibland är direkt träffande för vad jag tycker om Dig, Älskade lilla Mamma, men melodin är rent av förfärlig... Inget gung alls! Jag tror att framföra den i stil med Rage Against the Machine skulle vara ett smart drag.

Hur som helst, ska bli skoj att dela denna speciella dag med Dig!

Pappa har försökt lura i mig att Du skulle vara 30 (!) år gammal, men det måste ju bara vara lögn, ljug och förtal, alternativt ett riktigt dåligt skämt. Kolla in den här bilden, Morsan:


Nu är ju inte tjejer riktigt mitt specialistområde (än), men av det jag snappat upp från alla Amelior som jag tjuvläst tidiga mornar, borde Du vara ca 23 år gammal (och fotomodell!). Kolla, här är en till!


Pappa säger att mina kompisar i skolan kommer tycka att min Mamma är skitsnygg. Ja?  Var är nyhetsvärdet i det uttalandet?  Såklart de kommer!  Å alla lärare och de andra papporna också... 

Slutligen vill jag bara säga att trots att det är din födelsedag och det är Du som ska få alla presenter, så är det egentligen jag och Pappa som är de stora vinnarna. För oss är varje dag helt fantastisk eftersom vi har förmånen att få dela dem med Dig.

"...Alla dagar med Dig..."      "Från första ögonblick till sista andetag".

Du är VÄRLDENS BÄSTA MAMMA och JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT LILLA BEBISHJÄRTA!

Stort GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.

P.S.   Jag jobbar på att lära mig att pussas, så jag snart kan återgälda allt mys jag får från Dig.   D.S.



2 kommentarer:

Herman sa...

Pappa har lärt mig att "FÖRTROENDE ÄR BRA, KONTROLL ÄR BÄTTRE", så nu när jag korrekturläser vad han skrev inatt, så ser jag att han var otydlig med att tala om att din present från mig (oss) får Du ikväll...

Lika bra att skriva själv fortsättningsvis:


rfyhutjiu0i.iörew45o34eruivk4cvn6666666666fvvgf6ggvfffyyn vcfnbr56rrxcddd6xgggdxeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mamma sa...

Tack åh tack älskade Herman!! Det här är absolut den bästa födelsedagspresenten jag någonsin fått. Du och pappa är världsbäst!! Älskar er oändligt. Puss och Kram från mamma.