20091029

"Det Du ger till din Far, är att förgylla hans dar".

Hej igen Du lilla Raring som stor plats i Pappas hjärta tar!

Vill bara att Du ska veta hur mycket Du verkligen förgyller min vardag! Bara tanken på Dig och vad Du förmodligen gör för tillfället, får Pappa att alltid bli på lite bättre humör. Dessutom har din Mamma varit väldigt flitig med att skicka MMS med små uppdateringar om vad som händer på hemmaplan när jag är på jobbet.

Det ska vi försöka att återgälda på ett lika förtjänstfullt sätt, när Pappa får förmånen att få tillbriga stora delar av sin tid med Dig.

Det är verkligen helt fantastiskt att från dag till dag få se de utvecklingframsteg som Du gör. Du blir stadigare och stadigare i nacken, och det utan att Mamma behöver "plåga" Dig med de korta träningspassen på mage som Du just nu inte är direkt överförtjust i.

Sen har Du dessutom börjat att försöka styra dina små rara händer efter saker som framstår som intressanta. Några av de saker Du tagit tag i de senaste dagarna är bland annat Mammas hår, din virkade apskallra, "Randy Runar" och Farmors bullfat...
Just nu förefaller Du följa i Pappas fotspår och bli vänsterhänt, men det låter vi framtiden få utvisa. (På samma sätt är vi fortfarande mycket nyfikna över vilken ögonfärg Du kommer att få, för tillfället är det väldigt svårt att avgöra. Gröna eller bruna, vad blir det?)

"Randy Runar" förtjänar en kortare förklaring: Det är en randig figur med stora ögon som innehåller en uppdragbar speldosa, och en av dina favoriter föt tillfället. Poängteras ska också att det är din Mamma som instiftat namnet, och att den engelska betydelsen av ordet nog inte beaktades... ;)

Å Hjärtat, Du är fortfarande den lilla mönster-gosse som Du varit alla dina samtliga 79 levnadsdagar. Äter, sover och utvecklas som Du ska. Den svenska avundsjukan måste göra livet tufft för många andra föräldrar när de ser hur lätt vi har det med Dig Älsklingen. ;)

Men... bara en kan vara BÄST, och det är ju lyckligvis Du, Hjärtat.

Puss och kram mitt rara barn!





En alltmer aktiv Herman pratar förstånd med Laban och Labolina.















Nybadad liten gosse.

Inga kommentarer: