20091112

"Tre månader har gått, och en Kusin har Du fått!"

Hej Hjärtat, tre månader och en dag gammal!

Igår hade Du ett litet jubileum igen, och sättet vi firade det på var nog inget Du uppskattade särskilt mycket. Tremånaders vaccinering med två sprutor, en i vardera ben, tack så himla mycket, Mamma och Pappa!

Självklart är det bara för ditt eget bästa, Hjärtat, och Mamman har rapporterat att Du var väldigt tapper hos doktorn.

Det är väldigt häftigt och bevittna alla dina framsteg, och hur fort allting går. I Mammans blogg häromdagen, så finns en bildserie på Dig när Du står i soffan. Står! Visserligen med stöd, men ändå, vilken framfart.

En annan oerhört trevlig sak som förgyller våra dagar numera är ju din alldeles rykande färska kusin Jack! Faster Ulrika och "farbror" Fredrik har även de förvaltat arvsmassan på bästa sätt och producerat ett till underverk.

Vilka underbara barn vi har fått till i den här släkten. Colin, Du och Jack, vilket team!

Idag har vi för första gången fått förmånen att träffa Jack, efter att han funnits en vecka i denna världen, kunde vi inte bärga oss längre. Han är en liten kille just nu, men med bara tre månader emellan er, Hjärtat, oj oj så mycket skoj ni kommer att ha tillsammans!

Bra timing Älskade Storasyster!

Nedan i denna inlägg finns lite bildbevis på hur fin din käre kusin Jack verkligen är, på storleksskillnaden er emellan och en bild på Dig i samtal med Farmor.

Puss och kram, mitt tappra barn.



Hermans senaste kusin Jack i närbild.


Tre månaders försprång har Herman på Jack.


Konversation med Farmor

2 kommentarer:

Husfrun på landet sa...

Hihi, vad stor han är lilla Herman :)
Colin säger "jeman" h blir j och r plockas bort :D

Petra sa...

Han är så stor vår grabb...och så liten Jack är...än så länge, snart är han i kapp och dom springer och leker som två små vildar =)